Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 333
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 241
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1372
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 333
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 241
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1372
Składniki
Jaja ugotowałam na twardo: włożone do zimnej wody- od momentu zagotowania 8 minut. Na patelni podsmażyłam na rumiano pokrojoną w kostkę cebulę. Cebulkę zsunęłam na bok i dodałam umyte i osuszone wątróbki. Usmażyłam je do momentu kiedy nie będą krwiste wewnątrz. Wątróbkę i jaja drobno posiekałam, dodałam cebulkę, sól i pieprz- sporo. Masę rozcierałam łyżką aż pasta zrobiła się bardziej zwarta.
Smacznego :)