Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna , zapiekana kiełbasa biała z cebulką i czosnkiem. Tak przygotowana kiełbasa to fajna propozycja na wielkanocne śniadanie.
patelnia, nóż,
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1914
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1606
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2541
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1914
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1606
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2541
Składniki
Na patelni rozgrzać smalec, ułożyć w nim kiełbasę biała delikatnie ponacinaną. Cebulę obrać i pokroić w prążki, ząbki czosnku obrać i pokroić w plasterki, następnie obłożyć cebulą i czosnkiem kiełbasę. Smażyć na małym ogniu pod przykryciem do zbrązowienia i podsmażenia. Podawać na gorąco z chrzanem. Smacznego.
Kiełbasa gotowa do podania.