Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna , zapiekana kiełbasa biała z cebulką i czosnkiem. Tak przygotowana kiełbasa to fajna propozycja na wielkanocne śniadanie.
patelnia, nóż,
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2581
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1922
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2581
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1922
Składniki
Na patelni rozgrzać smalec, ułożyć w nim kiełbasę biała delikatnie ponacinaną. Cebulę obrać i pokroić w prążki, ząbki czosnku obrać i pokroić w plasterki, następnie obłożyć cebulą i czosnkiem kiełbasę. Smażyć na małym ogniu pod przykryciem do zbrązowienia i podsmażenia. Podawać na gorąco z chrzanem. Smacznego.
Kiełbasa gotowa do podania.