Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna , zapiekana kiełbasa biała z cebulką i czosnkiem. Tak przygotowana kiełbasa to fajna propozycja na wielkanocne śniadanie.
patelnia, nóż,
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 605
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 268
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 605
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 268
Składniki
Na patelni rozgrzać smalec, ułożyć w nim kiełbasę biała delikatnie ponacinaną. Cebulę obrać i pokroić w prążki, ząbki czosnku obrać i pokroić w plasterki, następnie obłożyć cebulą i czosnkiem kiełbasę. Smażyć na małym ogniu pod przykryciem do zbrązowienia i podsmażenia. Podawać na gorąco z chrzanem. Smacznego.
Kiełbasa gotowa do podania.