Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i smaczny chlebek na śniadanie.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4442
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5896
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1351
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12667
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4442
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5896
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1351
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12667
Składniki
Wykonanie: Jajka utrzeć z margaryną, następnie wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia, przyprawami do smaku. Oliwki odsączyć, pokroić w talarki i dodać do ciasta. Paprykę , pieczarki oczyścić, drobno pokroić i lekko zeszklić na tłuszczu, po czym dodać do ciasta. Wszystko dobrze wymieszać i przełożyć do foremki posmarowanej tłuszczem i wysypanej ziarnami. Resztą ziaren posypać górę chlebka. Piec w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez około godzinę.