Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i smaczny chlebek na śniadanie.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 71
Takie gomółki robi się w mojej rodzinie co roku do koszyczka Wielkanocnego, a...
Odsłon: 1289
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1046
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 87
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczkó...
Odsłon: 64
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 71
Takie gomółki robi się w mojej rodzinie co roku do koszyczka Wielkanocnego, a...
Odsłon: 1289
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1046
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 87
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczkó...
Odsłon: 64
Składniki
Wykonanie: Jajka utrzeć z margaryną, następnie wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia, przyprawami do smaku. Oliwki odsączyć, pokroić w talarki i dodać do ciasta. Paprykę , pieczarki oczyścić, drobno pokroić i lekko zeszklić na tłuszczu, po czym dodać do ciasta. Wszystko dobrze wymieszać i przełożyć do foremki posmarowanej tłuszczem i wysypanej ziarnami. Resztą ziaren posypać górę chlebka. Piec w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez około godzinę.