Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na innowacyjne podanie jogurtu z płatkami.
Camembert to ser który bardzo lubi moja rodzinka, więc staram się zawsze czym...
Odsłon: 24
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 116
Camembert to ser który bardzo lubi moja rodzinka, więc staram się zawsze czym...
Odsłon: 24
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 116
Składniki
Dno tortownicy wysypujemy kółeczkami zbożowymi, na nie wykładamy jeden jogurt. Jogurt rozsmarowujemy. Wysypujemy następną warstwę kółeczek i znów jogurt, kółeczka, jogurt, kółeczka. Postępujemy tak do wykończenia składników. Ciasto odstawiamy na około 30 minut do lodówki, by płatki trochę zmiękły. Delikatnie zdejmujemy obręcz tortownicy. Posypujemy boki i wierzch ciasta. Kroimy tak jak tort, na kawałki. Smacznego.