Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na innowacyjne podanie jogurtu z płatkami.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 822
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 387
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3551
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 126
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 265
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 822
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 387
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3551
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 126
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 265
Składniki
Dno tortownicy wysypujemy kółeczkami zbożowymi, na nie wykładamy jeden jogurt. Jogurt rozsmarowujemy. Wysypujemy następną warstwę kółeczek i znów jogurt, kółeczka, jogurt, kółeczka. Postępujemy tak do wykończenia składników. Ciasto odstawiamy na około 30 minut do lodówki, by płatki trochę zmiękły. Delikatnie zdejmujemy obręcz tortownicy. Posypujemy boki i wierzch ciasta. Kroimy tak jak tort, na kawałki. Smacznego.