Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na zdrowe, pełnowartościowe śniadanie, które pobudzi nas do działania od początku dnia. Twarożek ma bardzo wyrazisty smak, dzięki koziej bazie nabiałowej, intensywności przypraw i delikatnej ostrości świeżego szczypiorku.
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2562
Przepis dnia
Steki z kalafiora z pieczarkami w sosie śmietanowym to danie wegetariańskie,...
Odsłon: 42614
Sznycle królewskie, czyli kotlety z rozpływającego się w ustach, delikatnego...
Odsłon: 561
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 23
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 212
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2562
Przepis dnia
Steki z kalafiora z pieczarkami w sosie śmietanowym to danie wegetariańskie,...
Odsłon: 42614
Sznycle królewskie, czyli kotlety z rozpływającego się w ustach, delikatnego...
Odsłon: 561
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 23
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 212
Składniki
Twaróg przekładamy do miseczki i rozgniatamy go widelcem. Szczypiorek drobno siekamy. Następnie do rozdrobnionego twarogu dodajemy około 100 ml mleka koziego, estragon, mielony kminek i posiekany szczypiorek. Wszystko dokładnie mieszamy, a na koniec doprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem. Życzę smacznego!