Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na zdrowe, pełnowartościowe śniadanie, które pobudzi nas do działania od początku dnia. Twarożek ma bardzo wyrazisty smak, dzięki koziej bazie nabiałowej, intensywności przypraw i delikatnej ostrości świeżego szczypiorku.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456850
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1237
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2110
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 510
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456850
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1237
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2110
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 510
Składniki
Twaróg przekładamy do miseczki i rozgniatamy go widelcem. Szczypiorek drobno siekamy. Następnie do rozdrobnionego twarogu dodajemy około 100 ml mleka koziego, estragon, mielony kminek i posiekany szczypiorek. Wszystko dokładnie mieszamy, a na koniec doprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem. Życzę smacznego!