Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na zdrowe, pełnowartościowe śniadanie, które pobudzi nas do działania od początku dnia. Twarożek ma bardzo wyrazisty smak, dzięki koziej bazie nabiałowej, intensywności przypraw i delikatnej ostrości świeżego szczypiorku.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2414
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4564
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1648
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 505
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2414
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4564
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1648
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 505
Składniki
Twaróg przekładamy do miseczki i rozgniatamy go widelcem. Szczypiorek drobno siekamy. Następnie do rozdrobnionego twarogu dodajemy około 100 ml mleka koziego, estragon, mielony kminek i posiekany szczypiorek. Wszystko dokładnie mieszamy, a na koniec doprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem. Życzę smacznego!