Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe pieczywo dla dzieci na śniadanie.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Wykonanie: Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, dodać resztę składników, dokładnie wymieszać mikserem (mieszamy do połączenia się składników). Przelać do przygotowanej wąskiej foremki i piec w temperaturze 170 stopni przez około godzinę.