Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na szybkie i zdrowe śniadanie lub kolację.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 294
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3099
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 294
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3099
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Składniki
Cukinię myjemy i kroimy w makaron za pomocą temperówki do warzyw lub obieraczki do warzyw. Pomidory płuczemy, kroimy w kostkę, dodajemy pokrojoną dymkę. Czosnek przeciskamy przez praskę, wykładamy na rozgrzaną patelnię, dodajemy 1-2 łyżki wody i dusimy 1-2 minuty. Potem dodajemy makaron, solimy, skrapiamy oliwą, mieszamy i dusimy około 2-3 minuty. Na talerz wykładamy ciepły makaron i pomidorową salsę którą przed podaniem oprószamy solą i pieprzem.