Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ugotowany makaron ozdobny okraszony usmażonymi skwarkami z boczku i cebuli.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8106
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 391
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8106
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 391
Składniki
Boczek z cebulą kroimy w kostkę i smażymy na smalcu, doprawiamy solą i pieprzem. W między czasie gotujemy makaron według instrukcji na opakowaniu. Ugotowany makaron podajemy obficie okraszony skwarkami oraz posypany drobno pokrojoną natką pietruszki. Smacznego!!!