Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na makaron, który został z dnia poprzedniego...
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4704
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12786
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5729
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7214
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4704
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12786
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5729
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7214
Składniki
Na patelni usmażyć boczek pokrojony w plastry, dodać grubo skrojone pieczarki, doprawić przyprawami. Następnie dodać makaron i słonecznik, całość smażyć przez kilka minut, od czasu do czasu mieszając.
Następnie zalać roztrzepanymi jajami i smażyć do momentu, aż zetną się białka. Przed podaniem posypać startą mozzarellą. Smacznego!