Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na makaron, który został z dnia poprzedniego...
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 884
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 314
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 296
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 884
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 314
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 296
Składniki
Na patelni usmażyć boczek pokrojony w plastry, dodać grubo skrojone pieczarki, doprawić przyprawami. Następnie dodać makaron i słonecznik, całość smażyć przez kilka minut, od czasu do czasu mieszając.
Następnie zalać roztrzepanymi jajami i smażyć do momentu, aż zetną się białka. Przed podaniem posypać startą mozzarellą. Smacznego!