Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na oliwie i winie.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 194
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1312
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 519
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 194
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1312
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 519
Składniki
Rozmroziłam przegrzebki na sitku w lodówce. Trzeba będzie je jeszcze dokładnie osuszyć papierowym ręcznikiem. Patelnie z oliwą dałam na większy ogień, dodałam przegrzebki i smażyłam około 3 minuty- ma się zrumienić. po przewróceniu dodałam posiekany czosnek i chili i sól- gdy tylko zaczął się rumienić całość podlałam winem. Poczekałam aż wino wyparuje i druga strona się mocno zrumieni. całość posypałam posiekaną bazylią. Do smaku można dodać pod koniec masło.
Rozpływają się w ustach!
Smacznego :)