Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Posiłek w stylu comford food, który nie jest przeładowany tłuszczem i cukrem. Konsystencja i skład tego posiłku sprawiają, że ten mango bowl to prawdziwe ukojenie zarówno dla duszy jak i ciała :)
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 225
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 712
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1421
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 225
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 712
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1421
Składniki
W rondelku podgrzewamy mleko kokosowe wraz z mango. Po zagotowaniu gotujemy przez minutę. Dodajemy banana i blendujemy. Do uzyskanej masy dodajemy nasiona chia i odstawiamy pudding do momentu aż nasiona napęcznieją.
Na wierzch gotowego puddingu wykładamy ulubione owoce i bakalie. Posypujemy wiórkami kokosowymi. Smacznego!