Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Posiłek w stylu comford food, który nie jest przeładowany tłuszczem i cukrem. Konsystencja i skład tego posiłku sprawiają, że ten mango bowl to prawdziwe ukojenie zarówno dla duszy jak i ciała :)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 972
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2853
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 956
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1709
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14647
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 972
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2853
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 956
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1709
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14647
Składniki
W rondelku podgrzewamy mleko kokosowe wraz z mango. Po zagotowaniu gotujemy przez minutę. Dodajemy banana i blendujemy. Do uzyskanej masy dodajemy nasiona chia i odstawiamy pudding do momentu aż nasiona napęcznieją.
Na wierzch gotowego puddingu wykładamy ulubione owoce i bakalie. Posypujemy wiórkami kokosowymi. Smacznego!