Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Posmakowałam w lekkich a jednocześnie sytych śniadaniach. Dzisiaj zrobiłam kaszę mannę pieczoną w piekarniku z dżemem z czarnego bzu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7911
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3177
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 599
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7911
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3177
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 599
Składniki
Wykonanie; Kaszę wsypać do zimnego mleka, posolić, zamieszać i podgotować na małym ogniu do wrzenia. Następnie masę wlać do małego naczynia żaroodpornego, przykryć folią aluminiową i piec w 180* 30 minut. Gotową kaszę przełożyć na talerzyki. Polać olejem, posypać cukrem i cynamonem. Na wierzch nałożyć dżem. Smacznego :)