Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny sposób urozmaicenia nudnego smaku masła.
Pyszna i kolorowa sałatka pełna smaków. Por karmelizowany z gruszką nadaje sł...
Odsłon: 19
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 45
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
Odsłon: 33
Pyszna i kolorowa sałatka pełna smaków. Por karmelizowany z gruszką nadaje sł...
Odsłon: 19
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 45
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
Odsłon: 33
Składniki
Masło wstawić na 10 sekund do mikrofali, aby było dość miękkie. Cebulę pokroić w bardzo drobną kostkę, wręcz papkę. Szczypiorek pokroić w drobne kawałki. Czosnek zgnieść i wymieszać z cebulą. Wszystko dodać do masła, dopiawic połową łyżeczki soli i odrobiną pieprzu i dokładnie wymieszać. Wstawić do lodówki na 10 min. Idealne do tostów.