Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny sposób urozmaicenia nudnego smaku masła.
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 291
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 94
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 291
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 94
Składniki
Masło wstawić na 10 sekund do mikrofali, aby było dość miękkie. Cebulę pokroić w bardzo drobną kostkę, wręcz papkę. Szczypiorek pokroić w drobne kawałki. Czosnek zgnieść i wymieszać z cebulą. Wszystko dodać do masła, dopiawic połową łyżeczki soli i odrobiną pieprzu i dokładnie wymieszać. Wstawić do lodówki na 10 min. Idealne do tostów.