Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny sposób urozmaicenia nudnego smaku masła.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 697
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 44
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 70
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 250
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 409
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 697
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 44
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 70
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 250
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 409
Składniki
Masło wstawić na 10 sekund do mikrofali, aby było dość miękkie. Cebulę pokroić w bardzo drobną kostkę, wręcz papkę. Szczypiorek pokroić w drobne kawałki. Czosnek zgnieść i wymieszać z cebulą. Wszystko dodać do masła, dopiawic połową łyżeczki soli i odrobiną pieprzu i dokładnie wymieszać. Wstawić do lodówki na 10 min. Idealne do tostów.