Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hm jakby wam tu opisać? W szpitalach tego nie dają ale my uwielbiamy, jest to smak dzieciństwa mojego męża. Smaczna i pożywna.
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 74
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 159
Szybkie i smaczne ciasto z jabłkiem do popołudniowej kawy, pachnące cynamonem.
Odsłon: 156
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 183
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 74
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 159
Szybkie i smaczne ciasto z jabłkiem do popołudniowej kawy, pachnące cynamonem.
Odsłon: 156
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 183
Składniki
Do garnka wlać mleko, zagotować.
Przygotować dynię.
Gdy mleko się zagotuje dodać dynię ( miałam mrożoną, od mroziłam ), jeśli surowa gotować na mleku do jej miękkości.
Do miseczki dodać jajka i mąkę.
Połączyć za pomocą widelca, wyjdzie ciasto.
Na czubek noża brać małą kluskę.
Takie małe kluseczki wrzucać do gotującego się mleka z dynią, po gotować do miękkości zacierek.
Zupka jest przepyszna gęsta pożywna i w sam raz na zimne dni polecam. Podałam z cukrem i szczyptą cynamonu, ale można ją jeść również na słono.