Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczą dwa składniki i pasta gotowa! Pyszna i sycąca, idealna na śniadanie.
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 161
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 94
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1198
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4133
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 1165
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 161
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 94
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1198
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4133
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 1165
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy. Rybkę wyjmujemy z puszki i przekładamy do miseczki. Jajka kroimy w kosteczkę i dodajemy do ryby. Wszystko dokładnie mieszamy. Gdyby było za suche można dodać odrobinę majonezu oraz doprawić solą i pieprzem. Smacznego!