Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z takim farszem dzieci na pewno je polubią.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 176
Polecam.
Odsłon: 851
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 138
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9259
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 176
Polecam.
Odsłon: 851
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 138
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9259
Składniki
Wykonanie: Galaretkę zalać 1 szklanka gorącej wody, wymieszać i odstawić do stężenia. Wszystkie składniki na naleśniki zmiksować i odstawić na chwilę. Twaróg wymieszać z cukrem trzcinowym, cukrem waniliowym, jogurtem. Z przygotowanego ciasta naleśnikowego smażyć cienkie naleśniki i smarować lekko tężejącą galaretką, następnie przygotowanym serem i zawijać w ruloniki, oprószyć cukrem pudrem i podawać.