Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z takim farszem dzieci na pewno je polubią.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 105
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 288
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1156
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2038
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25481
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 105
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 288
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1156
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2038
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25481
Składniki
Wykonanie: Galaretkę zalać 1 szklanka gorącej wody, wymieszać i odstawić do stężenia. Wszystkie składniki na naleśniki zmiksować i odstawić na chwilę. Twaróg wymieszać z cukrem trzcinowym, cukrem waniliowym, jogurtem. Z przygotowanego ciasta naleśnikowego smażyć cienkie naleśniki i smarować lekko tężejącą galaretką, następnie przygotowanym serem i zawijać w ruloniki, oprószyć cukrem pudrem i podawać.