Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są po prostu przepyszne :)
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 121
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 742
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 355
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 121
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 742
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 355
Składniki
Do mąki kokosowej dodać produkty sypkie, sól, sodę, cukier i wymieszać. Jajko rozbełtać z maślanką i letnim masłem i dodać do mąki. Wszystko wymieszać na jednolitą masę.
Patelnię rozgrzać. Nakładać przygotowane ciasto. Smażyć z dwóch stron. Podawać z jogurtem, syropem klonowym, lub innym produktem wedle gustu. Smacznego!