Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na cukinię w pełni dziś proponuję pyszny omlet z cukinią idealny na ciepłe śniadanko.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 549
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 549
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Małą cukinie umyj zetrzyj na tarce o grubych oczkach.Jajka roztrzep dodaj jogurt, przesianą mąkę z sodą i przyprawy do smaku. Wszystko dokładnie wymieszaj.
Na patelni rozgrzej olej wlej ciasto, przykryj smaż na złoty kolor około 3 minut z każdej strony. Podawaj na ciepło.