Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 915
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1853
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6399
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 915
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1853
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6399
Składniki
Przygotowujemy nadzienie.Pieczarki myjemy,kroimy i podsmażamy na oleju z posiekaną cebulą.Pomidor sparzamy wrzątkiem,zdejmujemy z niego skórkę,kroimy na dość duże cząstki i dodajemy do pieczarek z cebulą.Dusimy całość przez chwilę.Doprawiamy solą i pieprzem.
Robimy omlet:ubijamy jajka,mąkę,dodajemy łyżkę wody i łyżkę masła,smażymy na patelni tak,aby spód był podpieczony,a środek ścięty.Zsuwamy na talerz,składając omlet na pół.Nadzienie podgrzewamy i posypujemy natką i szczypiorkiem.Wkładamy delikatnie do środka omletu i od razu podajemy.