Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17713
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1807
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15448
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6318
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17713
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1807
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15448
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6318
Składniki
Przygotowujemy nadzienie.Pieczarki myjemy,kroimy i podsmażamy na oleju z posiekaną cebulą.Pomidor sparzamy wrzątkiem,zdejmujemy z niego skórkę,kroimy na dość duże cząstki i dodajemy do pieczarek z cebulą.Dusimy całość przez chwilę.Doprawiamy solą i pieprzem.
Robimy omlet:ubijamy jajka,mąkę,dodajemy łyżkę wody i łyżkę masła,smażymy na patelni tak,aby spód był podpieczony,a środek ścięty.Zsuwamy na talerz,składając omlet na pół.Nadzienie podgrzewamy i posypujemy natką i szczypiorkiem.Wkładamy delikatnie do środka omletu i od razu podajemy.