Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam serdecznie, śniadanie idealne.
Smaczna, zdrowa, prosta i szybka w wykonaniu sałatka. Wyśmienita jako przysta...
Odsłon: 68
Pyszna i prosta w przygotowaniu fasolka szparagowa obtoczona w maśle i bułce...
Odsłon: 73
Cobbler to nietypowy, nieco rustykalny placek ze słodkimi brzoskwiniami, któr...
Odsłon: 1704
Smaczna, zdrowa, prosta i szybka w wykonaniu sałatka. Wyśmienita jako przysta...
Odsłon: 68
Pyszna i prosta w przygotowaniu fasolka szparagowa obtoczona w maśle i bułce...
Odsłon: 73
Cobbler to nietypowy, nieco rustykalny placek ze słodkimi brzoskwiniami, któr...
Odsłon: 1704
Składniki
Jajko, natkę, twaróg i przyprawy do smaku należy wybełtać razem w misce. Na rozgrzaną patelnię kładziemy boczek i wytapiamy tłuszcz po chwili dodajemy masło aby zmieszały się aromaty. Gdy masło się rozpuści wylewamy jajko na patelnię. Smażymy aż się zetnie i przerzucamy na drugą stronę. Po chwili smażenia jest gotowe. Nie należy zbyt długo smażyć aby omlet nie był zbyt suchy. Gotowe!!! Smacznego !!!