Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam serdecznie, śniadanie idealne.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7549
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2569
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7549
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2569
Składniki
Jajko, natkę, twaróg i przyprawy do smaku należy wybełtać razem w misce. Na rozgrzaną patelnię kładziemy boczek i wytapiamy tłuszcz po chwili dodajemy masło aby zmieszały się aromaty. Gdy masło się rozpuści wylewamy jajko na patelnię. Smażymy aż się zetnie i przerzucamy na drugą stronę. Po chwili smażenia jest gotowe. Nie należy zbyt długo smażyć aby omlet nie był zbyt suchy. Gotowe!!! Smacznego !!!