Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47626
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165240
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 339
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47626
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165240
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 339
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 88
Składniki
Cebulkę pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju. Dodać oczyszczoną i pokrojoną w paski wątróbkę. Chwilę razem smażyć. Dodać sól i pieprz do smaku. Jajka wybić do miseczki. Dodać sól, pieprz i rozbełtać widelcem. Na patelni rozgrzać masło, wylać jajka i usmażyć do ścięcia. Na ścięty omlet położyć wątróbkę. Złożyć na pół i przełożyć na talerz. Posypać szczypiorkiem. Zajadać. Smacznego.