Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejna moja propozycja na śniadania, zwłaszcza takie weekendowe, bez pospiechu
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 11
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 128
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4176
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8602
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 870
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 11
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 128
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4176
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8602
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 870
Składniki
1. na patelni rozgrzać odrobinę oleju, dodać pokrojony czosnek i cebule, dodać szpinak, smażyć do odparowania płynu, 2. jajka wybić do miski, dodać pokrojone drobniutko: wędlinę, ser, pomidor i szczypiorek a na koniec szpinak, doprawić solą i pieprzem dobrze wymieszać, 3. masę rozlać do silikonowych foremek na muffiny, do 2/3 wysokości, piec w nagrzanym do 180 st piekarniku przez 20 min, smacznego