Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejna moja propozycja na śniadania, zwłaszcza takie weekendowe, bez pospiechu
Świetna sałatka grillowa! Po tej sałatce polubiłam natkę pietruszki.
Odsłon: 17
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 25
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 58
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 94
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 134
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 166
Świetna sałatka grillowa! Po tej sałatce polubiłam natkę pietruszki.
Odsłon: 17
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 25
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 58
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 94
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 134
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 166
Składniki
1. na patelni rozgrzać odrobinę oleju, dodać pokrojony czosnek i cebule, dodać szpinak, smażyć do odparowania płynu, 2. jajka wybić do miski, dodać pokrojone drobniutko: wędlinę, ser, pomidor i szczypiorek a na koniec szpinak, doprawić solą i pieprzem dobrze wymieszać, 3. masę rozlać do silikonowych foremek na muffiny, do 2/3 wysokości, piec w nagrzanym do 180 st piekarniku przez 20 min, smacznego