Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna z moich wariacji na temat owsianki:) Ekspresowe śniadanko dla osób preferujących zdrową kuchnię:)
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 68
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1191
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 188
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 68
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1191
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 188
Składniki
Płatki najlepiej wieczorem zalać 6 łyżkami zimnej wody i pozostawić na noc.
Banana pokroić w półplasterki i dodać do płatków wraz z odrobiną kardamonu i jogurtu naturalnego. Wymieszać.
Na suchej patelni uprażyć płatki migdałowe i kokos, posypać owsiankę i zajadać. SMACZNEGO:)