Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna z moich wariacji na temat owsianki:) Ekspresowe śniadanko dla osób preferujących zdrową kuchnię:)
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 384
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 1733
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 76
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 83
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 384
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 1733
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 76
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 83
Składniki
Płatki najlepiej wieczorem zalać 6 łyżkami zimnej wody i pozostawić na noc.
Banana pokroić w półplasterki i dodać do płatków wraz z odrobiną kardamonu i jogurtu naturalnego. Wymieszać.
Na suchej patelni uprażyć płatki migdałowe i kokos, posypać owsiankę i zajadać. SMACZNEGO:)