Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna z moich wariacji na temat owsianki:) Ekspresowe śniadanko dla osób preferujących zdrową kuchnię:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Składniki
Płatki najlepiej wieczorem zalać 6 łyżkami zimnej wody i pozostawić na noc.
Banana pokroić w półplasterki i dodać do płatków wraz z odrobiną kardamonu i jogurtu naturalnego. Wymieszać.
Na suchej patelni uprażyć płatki migdałowe i kokos, posypać owsiankę i zajadać. SMACZNEGO:)