Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna z moich wariacji na temat owsianki:) Ekspresowe śniadanko dla osób preferujących zdrową kuchnię:)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113062
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113062
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Składniki
Płatki najlepiej wieczorem zalać 6 łyżkami zimnej wody i pozostawić na noc.
Banana pokroić w półplasterki i dodać do płatków wraz z odrobiną kardamonu i jogurtu naturalnego. Wymieszać.
Na suchej patelni uprażyć płatki migdałowe i kokos, posypać owsiankę i zajadać. SMACZNEGO:)