Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na smaczny, lekki posiłek dla osób na diecie.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 60
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 203
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2836
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4213
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 60
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 203
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2836
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4213
Składniki
Płatki owsiane gotujemy na wodzie do miękkości. Do gotowych płatków dodajemy łyżkę wiórków kokosowych i łyżeczkę cynamonu.
W dwóch oddzielnych naczyniach podgrzewamy z dodatkiem erytrytolu mango i jagody. Owoce są gotowe gdy uzyskamy lekko gęstą konsystencję.
Na dno miseczki wykładamy mango, następnie płatki owsiane, jagody i na sam wierzch solidną łyżkę masła orzechowego. Podajemy od razu. Smacznego!