Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na smaczny, lekki posiłek dla osób na diecie.
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 225
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 712
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1419
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 225
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 712
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1419
Składniki
Płatki owsiane gotujemy na wodzie do miękkości. Do gotowych płatków dodajemy łyżkę wiórków kokosowych i łyżeczkę cynamonu.
W dwóch oddzielnych naczyniach podgrzewamy z dodatkiem erytrytolu mango i jagody. Owoce są gotowe gdy uzyskamy lekko gęstą konsystencję.
Na dno miseczki wykładamy mango, następnie płatki owsiane, jagody i na sam wierzch solidną łyżkę masła orzechowego. Podajemy od razu. Smacznego!