Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bohaterką dzisiejszego wpisu jest właśnie owsianka, do przygotowania której wykorzystałam resztę przyprawy piernikowej, która pozostała mi po Świętach Bożego Narodzenia. Do tego kakao, banany i moje ulubione orzechy laskowe. Istne śniadanie mistrzów!
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 211
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4870
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4794
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44776
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 399
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 211
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4870
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4794
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44776
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 399
Składniki
Do garnka wlewamy mleko i wsypujemy płatki. Mieszamy i gotujemy aż całość lekko zgęstnieje. Dodajemy kakao, przyprawę, miód i wszystko dokładnie mieszamy.
Gotowa owsiankę przekładamy do miseczek lub szklanek, dodajemy pokrojonego banana i mieszankę bakalii.