Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca, aromatyczna jesienna owsianka z jabłkiem i orzechami to idealna propozycja na pożywne śniadanie :) Dostarcza organizmowi wszystko to, czego potrzebuje do prawidłowego funkcjonowania o tej porze roku. Będzie pysznie, będzie do syta.
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 125
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 48
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 13440
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 125
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 48
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 13440
Składniki
Mleko podgrzać w rondelku, dosypać płatki i otręby. Podgrzewać do zgęstnienia, co jakiś czas mieszając. Owsiankę przelać do miski, dodać pokrojone w kostkę jabłko, siemię lniane i posiekane orzechy laskowe. Dodać miód i wymieszać.