Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na przekąskę na bazie jogurtu z dodatkiem płatków owianych, ziaren słonecznika, rodzynek i świeżych śliwek. Wszystko otulone miodową nutą - idealne na pożywne, drugie śniadanie lub inny energetyczny posiłek.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 652
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 95
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1194
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 652
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 95
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1194
Składniki
Do miseczki dodajemy płatki owsiane oraz jogurt, dokładnie mieszamy i odstawiamy na chwilę, aby płatki delikatnie zmiękły. Następnie dodajemy ziarna słonecznika, rodzynki i dosładzamy całość miodem. Wszystko jeszcze raz mieszamy i podajemy z kawałkami świeżych śliwek np. węgierek. Życzę smacznego! :)