Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne slodkie sniadanie, uwielbiane przez dzieci.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 95
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 27
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 27
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 95
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 27
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 27
Składniki
W duzej misce polaczyc suche skladniki. W mniejszej misce polaczyc mokre. Nastepnie przelac zawartosc mniejszej miski do suchych skladnikow i szybko wymieszac.
Smietane ubic z lyzeczka syropu i wanillia. Dobrze rozgrzana patelnie posmarowac tluszczem a nastepnie w 2cm odstepach, przy uzyciu duzej lyzki nakladac gotowa mase nalesnikowa. Smazyc na zloto-brazowy kolor. Gotowe pankaks oblozyz owocami, polac syropem i udekorowac bita smietana. Zamiast jagod mozna uzyc innych owocow.