Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne slodkie sniadanie, uwielbiane przez dzieci.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28604
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2178
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28604
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2178
Składniki
W duzej misce polaczyc suche skladniki. W mniejszej misce polaczyc mokre. Nastepnie przelac zawartosc mniejszej miski do suchych skladnikow i szybko wymieszac.
Smietane ubic z lyzeczka syropu i wanillia. Dobrze rozgrzana patelnie posmarowac tluszczem a nastepnie w 2cm odstepach, przy uzyciu duzej lyzki nakladac gotowa mase nalesnikowa. Smazyc na zloto-brazowy kolor. Gotowe pankaks oblozyz owocami, polac syropem i udekorowac bita smietana. Zamiast jagod mozna uzyc innych owocow.