Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie na ciepło.
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 110
Pyszny blok czekoladowy w wersji fit z pistacjami, żurawiną, suszonymi śliwka...
Odsłon: 406
Jeśli szukasz pomysłu na szybką zapiekankę albo chcesz odgrzać gotowe już pie...
Odsłon: 105
Kto nie kocha pierogów? Ale tylko takich z dużą ilością aromatycznego nadzien...
Odsłon: 1075
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 271
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 110
Pyszny blok czekoladowy w wersji fit z pistacjami, żurawiną, suszonymi śliwka...
Odsłon: 406
Jeśli szukasz pomysłu na szybką zapiekankę albo chcesz odgrzać gotowe już pie...
Odsłon: 105
Kto nie kocha pierogów? Ale tylko takich z dużą ilością aromatycznego nadzien...
Odsłon: 1075
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 271
Składniki
Paprykę pokroić w kostkę, podsmażyć na oliwie. dodać osączoną fasolę, kukurydzę, przecier pomidorowy oraz 1/2 szklanki wody. Całość doprawić do smaku (chili dodać w zależności od wytrzymałości naszego podniebienia na ostre smaki), zagotować. Parówki ponacinać, obsmażyć na oliwie. Podawać z sosem warzywnym i pieczywem Smacznego.