Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Białostocki amant to bogate w smaku ciasto kakaowo-kawowe przełożone delikatn...
Odsłon: 20337
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 349
Pieczona papryka faszerowana mięsem wieprzowo-wołowym i ryżem do sprawdzony p...
Odsłon: 1051
Deser cappuccino to prawdziwa czekoladowo-kawowa uczta w pucharku. Kremowy mu...
Odsłon: 1312
Białostocki amant to bogate w smaku ciasto kakaowo-kawowe przełożone delikatn...
Odsłon: 20337
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 349
Pieczona papryka faszerowana mięsem wieprzowo-wołowym i ryżem do sprawdzony p...
Odsłon: 1051
Deser cappuccino to prawdziwa czekoladowo-kawowa uczta w pucharku. Kremowy mu...
Odsłon: 1312
Składniki
Paprykę pokroić w kostkę, podsmażyć na oliwie. dodać osączoną fasolę, kukurydzę, przecier pomidorowy oraz 1/2 szklanki wody. Całość doprawić do smaku (chili dodać w zależności od wytrzymałości naszego podniebienia na ostre smaki), zagotować. Parówki ponacinać, obsmażyć na oliwie. Podawać z sosem warzywnym i pieczywem Smacznego.