Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super na śniadanie albo kolację
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2086
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17943
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1967
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2086
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17943
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1967
Składniki
Ja miałam tylko polędwicę sopocką, która jest dosyć mała, więc przekroiłam parówki na pół. Na plastrze szynki położyć przekrojony wzdłuż plaster sera, a następnie położyć pod kątem parówkę i zawinąć. W koniec wbić wykałaczkę żeby nic się nie rozleciało podczas smażenia. Rozgrzać masło na paletni, smażyć parówki na małym ogniu co jakiś czas je przewracając, aż ser się roztopi a szynka zrumieni. Posypać pieprzem. W tym czasie wrzucić chleb tostowy to tostera i opiec. Podawać polane ketchupem.