Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super na śniadanie albo kolację
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 116
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 840
Przepis dnia
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 508
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 503
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 116
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 840
Przepis dnia
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 508
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 503
Składniki
Ja miałam tylko polędwicę sopocką, która jest dosyć mała, więc przekroiłam parówki na pół. Na plastrze szynki położyć przekrojony wzdłuż plaster sera, a następnie położyć pod kątem parówkę i zawinąć. W koniec wbić wykałaczkę żeby nic się nie rozleciało podczas smażenia. Rozgrzać masło na paletni, smażyć parówki na małym ogniu co jakiś czas je przewracając, aż ser się roztopi a szynka zrumieni. Posypać pieprzem. W tym czasie wrzucić chleb tostowy to tostera i opiec. Podawać polane ketchupem.