Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówkowe gąsieniczki to coś na urozmaicenie śniadań naszych pociech małych i dużych.
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 73
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 122
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 119
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 199
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 78
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 73
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 122
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 119
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 199
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 78
Składniki
Parówki obieramy z foli, a makaron łamiemy na pół.
Połówkami makaronu przebijamy parówki na mniej więcej środku wzdłuż całej parówki.
Makaron przeciągamy tak aby po obu stronach wystawały równe końce.
Parówki z makaronem wrzucamy na wrzącą osoloną wodę i gotujemy na wolnym ogniu około 10-15 minut.
Ugotowane gąsieniczki wykładamy na talerz i polewamy keczupem. Smacznego !!!