Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówkowe gąsieniczki to coś na urozmaicenie śniadań naszych pociech małych i dużych.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5340
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 879
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11773
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5340
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 879
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11773
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Składniki
Parówki obieramy z foli, a makaron łamiemy na pół.
Połówkami makaronu przebijamy parówki na mniej więcej środku wzdłuż całej parówki.
Makaron przeciągamy tak aby po obu stronach wystawały równe końce.
Parówki z makaronem wrzucamy na wrzącą osoloną wodę i gotujemy na wolnym ogniu około 10-15 minut.
Ugotowane gąsieniczki wykładamy na talerz i polewamy keczupem. Smacznego !!!