Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówkowe gąsieniczki to coś na urozmaicenie śniadań naszych pociech małych i dużych.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 151
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1860
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14596
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19661
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 151
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1860
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14596
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19661
Składniki
Parówki obieramy z foli, a makaron łamiemy na pół.
Połówkami makaronu przebijamy parówki na mniej więcej środku wzdłuż całej parówki.
Makaron przeciągamy tak aby po obu stronach wystawały równe końce.
Parówki z makaronem wrzucamy na wrzącą osoloną wodę i gotujemy na wolnym ogniu około 10-15 minut.
Ugotowane gąsieniczki wykładamy na talerz i polewamy keczupem. Smacznego !!!