Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiadomo, że najlepsze są zapiekanki. Nazwa wzięła się od bułki. Jak wszystkie takie potrawy znika błyskawicznie :)
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 36
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1988
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 36
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1988
Składniki
Bułkę paryską przekrawamy płasko wzdłuż na pół i wybieramy miąższ. Boczek i paprykę kroimy w drobną kostkę i umieszczamy na bułce. Następnie układamy ser mozzarella. Siekamy pietruszkę i posypujemy zapiekanki. Na koniec obsypujemy tartym serem i umieszczamy zapiekanki w piekarniku nagrzanym do 200 stopni na 15 minut. Podajemy na ciepło.