Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiadomo, że najlepsze są zapiekanki. Nazwa wzięła się od bułki. Jak wszystkie takie potrawy znika błyskawicznie :)
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 165
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 967
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8757
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 3087
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 165
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 967
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8757
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 3087
Składniki
Bułkę paryską przekrawamy płasko wzdłuż na pół i wybieramy miąższ. Boczek i paprykę kroimy w drobną kostkę i umieszczamy na bułce. Następnie układamy ser mozzarella. Siekamy pietruszkę i posypujemy zapiekanki. Na koniec obsypujemy tartym serem i umieszczamy zapiekanki w piekarniku nagrzanym do 200 stopni na 15 minut. Podajemy na ciepło.