Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna przygotowaną na śniadanie. Przygotowana jak sama nazwa mówi z ugotowanych na twardo jajek , szynki oraz cebulki zielonej. Wszystko połączone z majonezem daje nam bardzo smaczną pastę na pieczywo.
garnek, miska lub talerz, widelec, nóż,
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2427
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1570
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 565
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3710
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1477
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2427
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1570
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 565
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3710
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1477
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać i rozgnieść widelcem . Plastry szynki pokroić w małe paseczki lub w drobną kostkę. Cebulkę zieloną posiekać . Jajka wymieszać z pokrojoną szynką oraz posiekaną cebulką, doprawić do smaku pieprzem i solą. Całość połączyć z majonezem.
Pasta gotowa do spożycia.