Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna przygotowaną na śniadanie. Przygotowana jak sama nazwa mówi z ugotowanych na twardo jajek , szynki oraz cebulki zielonej. Wszystko połączone z majonezem daje nam bardzo smaczną pastę na pieczywo.
garnek, miska lub talerz, widelec, nóż,
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 93
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 243
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 589
Otoczone pikantnymi przyprawami, soczyste pałki z kurczaka z chrupiącą skórką...
Odsłon: 172
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 93
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 243
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 589
Otoczone pikantnymi przyprawami, soczyste pałki z kurczaka z chrupiącą skórką...
Odsłon: 172
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać i rozgnieść widelcem . Plastry szynki pokroić w małe paseczki lub w drobną kostkę. Cebulkę zieloną posiekać . Jajka wymieszać z pokrojoną szynką oraz posiekaną cebulką, doprawić do smaku pieprzem i solą. Całość połączyć z majonezem.
Pasta gotowa do spożycia.