Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pastę z jajek ugotowanych na pół twardo i ciepłych, nie studzę ich w zimnej wodzie zbyt długo tylko tyle żeby nie były gorące i dały się obrać.
Zastanawialiście się kiedyś skąd swoją nazwę wzięły leniwe pierogi? Leniwe są...
Odsłon: 150
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 19
Domowe frytki warzywne z piekarnika, podane z dodatkiem zdrowszej wersji popu...
Odsłon: 127
Zastanawialiście się kiedyś skąd swoją nazwę wzięły leniwe pierogi? Leniwe są...
Odsłon: 150
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 19
Domowe frytki warzywne z piekarnika, podane z dodatkiem zdrowszej wersji popu...
Odsłon: 127
Składniki
Jajka ugotuj na pół twardo około 3 minuty, ostudź w zimnej wodzie tylko tyle żeby dały się obrać, rozgnieść widelcem, dodaj majonez, sól, pieprz oraz pokrojony szczypiorek. Wymieszaj.
Pastę podaj z ulubionym pieczywem.