Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pastę z jajek ugotowanych na pół twardo i ciepłych, nie studzę ich w zimnej wodzie zbyt długo tylko tyle żeby nie były gorące i dały się obrać.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 755
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5478
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9299
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 167
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 755
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5478
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9299
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 167
Składniki
Jajka ugotuj na pół twardo około 3 minuty, ostudź w zimnej wodzie tylko tyle żeby dały się obrać, rozgnieść widelcem, dodaj majonez, sól, pieprz oraz pokrojony szczypiorek. Wymieszaj.
Pastę podaj z ulubionym pieczywem.