Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pastę z jajek ugotowanych na pół twardo i ciepłych, nie studzę ich w zimnej wodzie zbyt długo tylko tyle żeby nie były gorące i dały się obrać.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4787
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12972
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5751
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7307
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4787
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12972
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5751
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7307
Składniki
Jajka ugotuj na pół twardo około 3 minuty, ostudź w zimnej wodzie tylko tyle żeby dały się obrać, rozgnieść widelcem, dodaj majonez, sól, pieprz oraz pokrojony szczypiorek. Wymieszaj.
Pastę podaj z ulubionym pieczywem.