Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna z bobem i tuńczykiem

Pasta jajeczna z bobem i tuńczykiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 2275 Ocena: 50056

Dodano:

Odsłon: 151

Młody Bób sprawdził się jako dodatek do tej przesmacznej pasty.

Składniki

  • 2 jajka
  • 200 g bobu
  • 1 puszka tuńczyka w oleju
  • 2 łyżki majonezu (pełne)
  • sól, pieprz
> 6 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta jajeczna z bobem i tuńczykiem

Przygotowanie

  1. Bób gotujemy w osolonym wrzątku przez około 10 minut. Studzimy i obieramy.
    Jajka gotujemy na twardo.
    Bób, jajka, tuńczyk (wraz z olejem), majonez blendujemy na gładko.
    Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ewka16 25 maja ciekawie wyglądają, ale skąd te warstwy? czy to jest surowe czy pieczone? Odpowiedzi: 1 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń