Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młody Bób sprawdził się jako dodatek do tej przesmacznej pasty.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4105
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416157
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2799
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4105
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416157
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2799
Składniki
Bób gotujemy w osolonym wrzątku przez około 10 minut. Studzimy i obieramy. Jajka gotujemy na twardo. Bób, jajka, tuńczyk (wraz z olejem), majonez blendujemy na gładko. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.