Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młody Bób sprawdził się jako dodatek do tej przesmacznej pasty.
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 97
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1214
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 203
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 97
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1214
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 203
Składniki
Bób gotujemy w osolonym wrzątku przez około 10 minut. Studzimy i obieramy. Jajka gotujemy na twardo. Bób, jajka, tuńczyk (wraz z olejem), majonez blendujemy na gładko. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.