Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młody Bób sprawdził się jako dodatek do tej przesmacznej pasty.
Pyszna i prosta pasta jajeczna.w sam raz do razowego chleba :)
Odsłon: 14
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 133
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 146
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 254
Pyszna i prosta pasta jajeczna.w sam raz do razowego chleba :)
Odsłon: 14
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 133
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 146
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 254
Składniki
Bób gotujemy w osolonym wrzątku przez około 10 minut. Studzimy i obieramy. Jajka gotujemy na twardo. Bób, jajka, tuńczyk (wraz z olejem), majonez blendujemy na gładko. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.