Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka pasta jajeczna z chrupiącą, ostrą rzodkiewką. Idealna na śniadanie:)
Paella to prawdopodobnie najpopularniejsze danie hiszpańskie, zwłaszcza w Wal...
Odsłon: 8721
Moja rodzinka bardzo lubi placki ziemniaczane , więc często przygotowuję dla...
Odsłon: 873
Upieczona, pyszna babka ziemniaczana jest najsmaczniejsza podsmażana na drugi...
Odsłon: 260
Paella to prawdopodobnie najpopularniejsze danie hiszpańskie, zwłaszcza w Wal...
Odsłon: 8721
Moja rodzinka bardzo lubi placki ziemniaczane , więc często przygotowuję dla...
Odsłon: 873
Upieczona, pyszna babka ziemniaczana jest najsmaczniejsza podsmażana na drugi...
Odsłon: 260
Składniki
Ugotowane na twardo jajka ugnieść widelcem. Rzodkiewkę drobno pokroić, koperek posiekać. Połączyć z majonezem, oprószyć solą i pieprzem cytrynowym. Można posypać suszoną pietruszką albo resztą koperku. Schłodzić. Pasta jest naprawdę smaczna.