Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna z chrupiącą rzodkiewką

Pasta jajeczna z chrupiącą rzodkiewką

Autor:

Przepisów i artykułów: 202 Ocena: 2361

Dodano:

Odsłon: 621

Szybka pasta jajeczna z chrupiącą, ostrą rzodkiewką. Idealna na śniadanie:)

Składniki

  • 4 jajka
  • pęczek rzodkiewek
  • garść posiekanego koperku
  • 2 łyżki majonezu
  • sól, pieprz cytrynowy
  • szczypta suszonej pietruszki
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta jajeczna z chrupiącą rzodkiewką

Przygotowanie

  1. Ugotowane na twardo jajka ugnieść widelcem. Rzodkiewkę drobno pokroić, koperek posiekać. Połączyć z majonezem, oprószyć solą i pieprzem cytrynowym. Można posypać suszoną pietruszką albo resztą koperku. Schłodzić. Pasta jest naprawdę smaczna.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń