Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka pasta jajeczna z chrupiącą, ostrą rzodkiewką. Idealna na śniadanie:)
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 112
Smaki Grecji!
Odsłon: 141
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 452
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 112
Smaki Grecji!
Odsłon: 141
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 452
Składniki
Ugotowane na twardo jajka ugnieść widelcem. Rzodkiewkę drobno pokroić, koperek posiekać. Połączyć z majonezem, oprószyć solą i pieprzem cytrynowym. Można posypać suszoną pietruszką albo resztą koperku. Schłodzić. Pasta jest naprawdę smaczna.