Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna z łososiem

Pasta jajeczna z łososiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 69 Ocena: 1856

Dodano:

Odsłon: 189

idealna do śniadaniowych kanapek

Składniki

  • jajka - 6 szt.
  • łosoś wędzony na ciepło - 250 g
  • majonez - 2-3 łyżki
  • musztarda francuska - 2 łyżeczki
  • sól
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta jajeczna z łososiem

Przygotowanie

  1. łososia rozgniatamy dokładnie widelcem w dużej misce, usuwając oczywiście ewentualną skórę

  2. jajka gotujemy na twardo, zalewamy zimną wodą i studzimy, a potem obieramy i ścieramy na tarce, na grubych oczkach, bezpośrednio do miski z łososiem

  3. teraz do miski dodajemy majonez i musztardę i wszystko dokładnie mieszamy, ewentualnie solimy do smaku, odstawiamy na 1-2 godziny do lodówki i gotowe, smacznego ;-)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń