Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy takie pasty. Pasta z makreli i jajek z dodatkiem natki pietruszki, udekorowana "kawiorem", czyli musztardą francuską.
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 543
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 658
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 572
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 543
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 658
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 572
Składniki
Natkę pietruszki siekamy. Jajka gotujemy na twardo, potem siekamy dość drobno. Rybę oddzielamy od kości, dokładnie mieszamy z jajkami i majonezem. Na koniec doprawiamy solą, pieprzem, curry i posiekaną natki pietruszki, dokładnie mieszamy. Gotową pastą smarujemy kawałki chleba a na wierzch nakładamy odrobinę musztardy francuskiej.