Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy takie pasty. Pasta z makreli i jajek z dodatkiem natki pietruszki, udekorowana "kawiorem", czyli musztardą francuską.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1084
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1054
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12985
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1084
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1054
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12985
Składniki
Natkę pietruszki siekamy. Jajka gotujemy na twardo, potem siekamy dość drobno. Rybę oddzielamy od kości, dokładnie mieszamy z jajkami i majonezem. Na koniec doprawiamy solą, pieprzem, curry i posiekaną natki pietruszki, dokładnie mieszamy. Gotową pastą smarujemy kawałki chleba a na wierzch nakładamy odrobinę musztardy francuskiej.