Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy takie pasty. Pasta z makreli i jajek z dodatkiem natki pietruszki, udekorowana "kawiorem", czyli musztardą francuską.
Pyszna,lekka legumina ,dietetyczna z owocami .Dzieci będą chętnie kaszkę zjad...
Odsłon: 6597
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 58
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 2960
Pyszna,lekka legumina ,dietetyczna z owocami .Dzieci będą chętnie kaszkę zjad...
Odsłon: 6597
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 58
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 2960
Składniki
Natkę pietruszki siekamy. Jajka gotujemy na twardo, potem siekamy dość drobno. Rybę oddzielamy od kości, dokładnie mieszamy z jajkami i majonezem. Na koniec doprawiamy solą, pieprzem, curry i posiekaną natki pietruszki, dokładnie mieszamy. Gotową pastą smarujemy kawałki chleba a na wierzch nakładamy odrobinę musztardy francuskiej.