Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta na kanapkę, idealna na Wielkanoc i nie tylko.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 63
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 118
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10349
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 116
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1016
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 63
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 118
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10349
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 116
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1016
Składniki
Jaja gotujemy na twardo, ugotowane miażdżymy widelcem. Kroimy na małe kawałki ogórki, grzyby, cebulę i łączymy z jajkami. Dodajemy majonez, łyżkę musztardy, posiekany koper i szczypiorek. Przyprawiamy solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Można użyć także octu.