Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oliwki dodają paście charakteru.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6948
Polecam.
Odsłon: 105
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5244
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2333
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6948
Polecam.
Odsłon: 105
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5244
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2333
Składniki
Jaja ugotowałam na twardo, włożyłam je do zimnej wody i od momentu zagotowanie wody, trzymałam je 8 minut. Schłodzone jaja obrałam i z grubsza rozgniotłam widelcem. Dodałam śmietanę, majonez i musztardę. Dodałam pokrojone w kosteczkę oliwki i cebulę. Jeszcze posiekana natka i sól i pieprz. Można użyć dowolnych oliwek, w tedy to one nadadzą charakter paście.
Smacznego :)