Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oliwki dodają paście charakteru.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 307
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4376
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1855
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3616
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30662
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 307
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4376
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1855
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3616
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30662
Składniki
Jaja ugotowałam na twardo, włożyłam je do zimnej wody i od momentu zagotowanie wody, trzymałam je 8 minut. Schłodzone jaja obrałam i z grubsza rozgniotłam widelcem. Dodałam śmietanę, majonez i musztardę. Dodałam pokrojone w kosteczkę oliwki i cebulę. Jeszcze posiekana natka i sól i pieprz. Można użyć dowolnych oliwek, w tedy to one nadadzą charakter paście.
Smacznego :)