Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna z oliwkami

Pasta jajeczna z oliwkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 655 Ocena: 13067

Dodano:

Odsłon: 9231

Oliwki dodają paście charakteru.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta jajeczna z oliwkami

Przygotowanie

  1. Jaja ugotowałam na twardo, włożyłam je do zimnej wody i od momentu zagotowanie wody, trzymałam je 8 minut.
    Schłodzone jaja obrałam i z grubsza rozgniotłam widelcem.

    Dodałam śmietanę, majonez i musztardę. Dodałam pokrojone w kosteczkę oliwki i cebulę. Jeszcze posiekana natka i sól i pieprz.

    Można użyć dowolnych oliwek, w tedy to one nadadzą charakter paście.

  2. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (31)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 29 stycznia 2019 Super smarowidełko, a jeszcze z oliwkami, to przepyszności :) Mniam, mniam :D Odpowiedzi: 5 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

slodkisentyment 28 stycznia 2019 Super wyglądają i jeszcze właśnie siedzę głodna przed komputerem :) Ach... Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń