Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz pomysłu na wiosenne i szybkie śniadania? Trafiłeś idealnie, dzisiaj szybka i smaczna propozycja - pasta jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem najlepiej tym samodzielnie zasadzonym :)
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 58
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 133
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 388
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 250
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 58
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 133
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 388
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 250
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, gdy ostygną kroimy w dużą kostkę. Rzodkiewki myjemy i kroimy w kostkę. Szczypiorek myjemy i siekamy. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy, dodajemy majonez i doprawiamy solą i pieprzem.
Podajemy z ulubionym pieczywem. Smacznego :)