Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz pomysłu na wiosenne i szybkie śniadania? Trafiłeś idealnie, dzisiaj szybka i smaczna propozycja - pasta jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem najlepiej tym samodzielnie zasadzonym :)
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 408
Taki najlepszy. Polecam.
Odsłon: 311
Kapusta pekińska jest delikatna, słodka. Doskonale nadaje się na sałatki. Po...
Odsłon: 3186
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 408
Taki najlepszy. Polecam.
Odsłon: 311
Kapusta pekińska jest delikatna, słodka. Doskonale nadaje się na sałatki. Po...
Odsłon: 3186
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, gdy ostygną kroimy w dużą kostkę. Rzodkiewki myjemy i kroimy w kostkę. Szczypiorek myjemy i siekamy. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy, dodajemy majonez i doprawiamy solą i pieprzem.
Podajemy z ulubionym pieczywem. Smacznego :)