Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz pomysłu na wiosenne i szybkie śniadania? Trafiłeś idealnie, dzisiaj szybka i smaczna propozycja - pasta jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem najlepiej tym samodzielnie zasadzonym :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12835
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4582
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12835
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4582
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, gdy ostygną kroimy w dużą kostkę. Rzodkiewki myjemy i kroimy w kostkę. Szczypiorek myjemy i siekamy. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy, dodajemy majonez i doprawiamy solą i pieprzem.
Podajemy z ulubionym pieczywem. Smacznego :)