Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem

Pasta jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 296 Ocena: 4893

Dodano:

Odsłon: 1267

Szukasz pomysłu na wiosenne i szybkie śniadania? Trafiłeś idealnie, dzisiaj szybka i smaczna propozycja - pasta jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem najlepiej tym samodzielnie zasadzonym :)

Składniki

  • Jajka 3 szt.
  • Rzodkiewka 1 pęczek
  • Szczypiorek 1 pęczek
  • Majonez 2 łyżki
  • Sól morska
  • Pieprz
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo, gdy ostygną kroimy w dużą kostkę.
    Rzodkiewki myjemy i kroimy w kostkę.
    Szczypiorek myjemy i siekamy.

    Wszystkie składniki dokładnie mieszamy, dodajemy majonez i doprawiamy solą i pieprzem.

  2. Podajemy z ulubionym pieczywem.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń