Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz pomysłu na wiosenne i szybkie śniadania? Trafiłeś idealnie, dzisiaj szybka i smaczna propozycja - pasta jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem najlepiej tym samodzielnie zasadzonym :)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 182
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 204
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 182
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 204
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, gdy ostygną kroimy w dużą kostkę. Rzodkiewki myjemy i kroimy w kostkę. Szczypiorek myjemy i siekamy. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy, dodajemy majonez i doprawiamy solą i pieprzem.
Podajemy z ulubionym pieczywem. Smacznego :)