Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na śniadanie w rodzinnym gronie.
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 58
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 22
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 79
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5113
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 58
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 22
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 79
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5113
Składniki
Z tuńczyka odlać sos i przełożyć do salaterki. Dodać jajka ugotowane na twardo rozgniecione widelcem lub przeciśnięte przez kratkę. Dodać suszone pomidory, majonez, olej lniany, musztardę, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku. Dokładnie wymieszać. Można zajadać. Smacznego