Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i bardzo smaczna pasta śniadaniowa z jajek, ogórka świeżego, sera żółtego i koperku. Wystarczy połączyć składniki, lekko przyprawić i gotowe.
Przepis dnia
Topinambur nadaje tej kremowej zupie lekko słodkiego, orzechowego smaku, pod...
Odsłon: 275
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 161
Przepis dnia
Topinambur nadaje tej kremowej zupie lekko słodkiego, orzechowego smaku, pod...
Odsłon: 275
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 161
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (8 minut od zagotowania), studzimy, obieramy i szatkujemy na tarce o grubych oczkach. Przekładamy do miski. Tak samo trzemy na tarce ogórki, które wyciskamy z nadmiaru wody i żółty ser. Dokładamy do jajek. Kroimy drobno koperek, dorzucamy do pozostałych składników. Łączymy całość z majonezem, śmietaną oraz przyprawami.
Błyskawiczna sałatka jajeczna gotowa!