Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i bardzo smaczna pasta śniadaniowa z jajek, ogórka świeżego, sera żółtego i koperku. Wystarczy połączyć składniki, lekko przyprawić i gotowe.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 32
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1980
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 32
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1980
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (8 minut od zagotowania), studzimy, obieramy i szatkujemy na tarce o grubych oczkach. Przekładamy do miski. Tak samo trzemy na tarce ogórki, które wyciskamy z nadmiaru wody i żółty ser. Dokładamy do jajek. Kroimy drobno koperek, dorzucamy do pozostałych składników. Łączymy całość z majonezem, śmietaną oraz przyprawami.
Błyskawiczna sałatka jajeczna gotowa!