Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z racji diety, klasyczną pastę jajeczną zmodyfikowałam do wersji nieco mniej kalorycznej. A wystarczyło jedynie ominąć dodatek masła i zamienić majonez na gęsty jogurt naturalny :) I śniadanie gotowe!
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5940
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 710
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 804
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5940
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 710
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 804
Składniki
Składniki na porcję dla 2-3 osób
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupek i zetrzeć na dużych oczkach tarki. Szczypiorek drobno posiekać. W oddzielnym naczynku rozbełtać sos: jogurt, musztardę i przyprawy. W miseczce wymieszać jaja ze szczypiorkiem i zalać przygotowanym sosem. Delektować się pastą z domowym, własnoręcznie wypiekanym pieczywem