Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z racji diety, klasyczną pastę jajeczną zmodyfikowałam do wersji nieco mniej kalorycznej. A wystarczyło jedynie ominąć dodatek masła i zamienić majonez na gęsty jogurt naturalny :) I śniadanie gotowe!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11208
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1202
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11762
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1463
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11208
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1202
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11762
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1463
Składniki
Składniki na porcję dla 2-3 osób
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupek i zetrzeć na dużych oczkach tarki. Szczypiorek drobno posiekać. W oddzielnym naczynku rozbełtać sos: jogurt, musztardę i przyprawy. W miseczce wymieszać jaja ze szczypiorkiem i zalać przygotowanym sosem. Delektować się pastą z domowym, własnoręcznie wypiekanym pieczywem