Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiem, wiem, że to banał. Ale wiecie jak jest, każdy ma swój przepis na taką pastę. W sumie „przepis” to zbyt duże słowo, zazwyczaj robimy ją z tego co akurat jest pod ręką. Przynajmniej ja tak mam ;D Ja najbardziej lubię taką z duża ilością koperku, odrobiną czosnku i majonezem. I właśnie na tak idealną (jak dla mnie) pastę podam Wam przepis :D
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Jajka i ser ścieramy na tarce o małych oczkach lub, tak jak ja, dzielimy je na mniejsze kawałki, wrzucamy do melaksera i dokładnie rozdrabniamy. Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek (lub czosnek granulowany), majonez, śmietanę i dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem.
Smacznego ;)
Uwielbiam lekko słodki i orzechowy smak dziczyzny, który idealnie komponuje s...
Odsłon: 19
Dieta ketogeniczna wyklucza pieczywo. Polecam pyszny zamiennik.
Odsłon: 54
Uwielbiam lekko słodki i orzechowy smak dziczyzny, który idealnie komponuje s...
Odsłon: 19
Dieta ketogeniczna wyklucza pieczywo. Polecam pyszny zamiennik.
Odsłon: 54
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Jajka i ser ścieramy na tarce o małych oczkach lub, tak jak ja, dzielimy je na mniejsze kawałki, wrzucamy do melaksera i dokładnie rozdrabniamy. Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek (lub czosnek granulowany), majonez, śmietanę i dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego ;)
Przepisy Śniadania
Śniadania
Chlebek w jajku - smak dzieciństwa
Śniadania
Jajecznica ze szparagami i boczkiem
Śniadania
Grzanki ze świeżymi szparagami
Śniadania
Szparagi z boczkiem i jajkiem w koszulce
Chlebek w jajku - smak dzieciństwa
Szybkie śniadanko, kolacja albo przekąska
Odsłon: 186
Jajecznica ze szparagami i boczkiem
czyli obowiązkowe wiosenne danie na śniadanie ;-)
Odsłon: 105