Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiem, wiem, że to banał. Ale wiecie jak jest, każdy ma swój przepis na taką pastę. W sumie „przepis” to zbyt duże słowo, zazwyczaj robimy ją z tego co akurat jest pod ręką. Przynajmniej ja tak mam ;D Ja najbardziej lubię taką z duża ilością koperku, odrobiną czosnku i majonezem. I właśnie na tak idealną (jak dla mnie) pastę podam Wam przepis :D
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 838
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8234
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13092
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 425
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 136
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2261
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 838
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8234
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13092
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 425
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 136
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2261
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Jajka i ser ścieramy na tarce o małych oczkach lub, tak jak ja, dzielimy je na mniejsze kawałki, wrzucamy do melaksera i dokładnie rozdrabniamy. Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek (lub czosnek granulowany), majonez, śmietanę i dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego ;)