Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiem, wiem, że to banał. Ale wiecie jak jest, każdy ma swój przepis na taką pastę. W sumie „przepis” to zbyt duże słowo, zazwyczaj robimy ją z tego co akurat jest pod ręką. Przynajmniej ja tak mam ;D Ja najbardziej lubię taką z duża ilością koperku, odrobiną czosnku i majonezem. I właśnie na tak idealną (jak dla mnie) pastę podam Wam przepis :D
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 54
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2621
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 782
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1558
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14118
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 54
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2621
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 782
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1558
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14118
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Jajka i ser ścieramy na tarce o małych oczkach lub, tak jak ja, dzielimy je na mniejsze kawałki, wrzucamy do melaksera i dokładnie rozdrabniamy. Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek (lub czosnek granulowany), majonez, śmietanę i dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego ;)