Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta kanapkowa

Pasta kanapkowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 112 Ocena: 411

Dodano:

Odsłon: 258

Niebanalne połączenie twarogu, suszonych i świeżych pomidorów z nutą bazylii i lubczyku.

Składniki

  • Twaróg półtłusty 150 g
  • Pomidor mały 1 szt.
  • Pomidory suszone w oleju 5 szt.
  • Bazylia suszona 1/2 łyżeczki
  • Lubczyk suszony 1/2 łyżeczki
3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Pomidory świeże i suszone bardzo drobno posiekać.

  2. Twaróg rozgnieść z pomidorami, bazylią i lubczykiem.

  3. Śniadanie gotowe!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń