Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli znudziły ci się klasyczne smarowidła kanapkowe, ta prosta i smaczna pasta kanapkowa z łososiem z pewnością przypadnie ci do gustu. Jej przygotowanie zajmie ci tylko kilkanaście minut, a efekt na pewno przejdzie twoje oczekiwania. Możesz przechowywać ją nawet przez kilka dni w lodówce, w szczelnie zamkniętym pojemniku.
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 20
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 17
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21653
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 80
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 20
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 17
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21653
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 80
Składniki
Łososia rozgnieć przy pomocy widelca. To samo zrób z ugotowanymi na twardo jajkami. Aby przyspieszyć prace, jajka i łososia możesz rozdrobnić przy pomocy blendera. Kapary posiekaj z grubsza, a następnie wymieszaj je z rybą i jajkami. Dodaj do nich także posiekany koperek oraz pozostałe składniki. Całość dokładnie wymieszaj i odstaw na kilka minut, aby wszystkie smaki lepiej się połączyły. Tak przygotowaną pastę kanapkową możesz podawać z ulubionym pieczywem. Podana na krakersach świetnie sprawdzi się w roli imprezowej przekąski.