Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z makreli, jajek i jabłka to fajna propozycja na śniadanie lub kolacje.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 172
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20061
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 172
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20061
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (7 minut). Z makreli pozbywamy się skóry i ości. Rozdrabniamy widelcem. Ugotowane jajka kroimy w kosteczkę. Jabłka obieramy i kroimy w kosteczkę. Dodajemy przyprawy i majonez. Listki bazylii szatkujemy. Dodajemy do pasty. Mieszamy dokładnie wszystkie składniki. Chłodzimy w lodówce. Smacznego :)