Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z makreli, jajek i jabłka to fajna propozycja na śniadanie lub kolacje.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 65
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4313
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2590
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 65
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4313
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2590
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (7 minut). Z makreli pozbywamy się skóry i ości. Rozdrabniamy widelcem. Ugotowane jajka kroimy w kosteczkę. Jabłka obieramy i kroimy w kosteczkę. Dodajemy przyprawy i majonez. Listki bazylii szatkujemy. Dodajemy do pasty. Mieszamy dokładnie wszystkie składniki. Chłodzimy w lodówce. Smacznego :)