Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z makreli, jajek i jabłka to fajna propozycja na śniadanie lub kolacje.
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 701
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 503
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 321
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3507
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 701
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 503
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 321
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3507
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (7 minut). Z makreli pozbywamy się skóry i ości. Rozdrabniamy widelcem. Ugotowane jajka kroimy w kosteczkę. Jabłka obieramy i kroimy w kosteczkę. Dodajemy przyprawy i majonez. Listki bazylii szatkujemy. Dodajemy do pasty. Mieszamy dokładnie wszystkie składniki. Chłodzimy w lodówce. Smacznego :)