Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z makreli, jajek i jabłka to fajna propozycja na śniadanie lub kolacje.
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 2909
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 607
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 169
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 185
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 2909
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 607
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 169
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 185
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (7 minut). Z makreli pozbywamy się skóry i ości. Rozdrabniamy widelcem. Ugotowane jajka kroimy w kosteczkę. Jabłka obieramy i kroimy w kosteczkę. Dodajemy przyprawy i majonez. Listki bazylii szatkujemy. Dodajemy do pasty. Mieszamy dokładnie wszystkie składniki. Chłodzimy w lodówce. Smacznego :)