Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z makreli, jajek i jabłka to fajna propozycja na śniadanie lub kolacje.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8128
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 403
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8128
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 403
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (7 minut). Z makreli pozbywamy się skóry i ości. Rozdrabniamy widelcem. Ugotowane jajka kroimy w kosteczkę. Jabłka obieramy i kroimy w kosteczkę. Dodajemy przyprawy i majonez. Listki bazylii szatkujemy. Dodajemy do pasty. Mieszamy dokładnie wszystkie składniki. Chłodzimy w lodówce. Smacznego :)