Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta sardynkowo-serkowa.

Pasta sardynkowo-serkowa.

Autor:

Przepisów i artykułów: 804 Ocena: 15368

Dodano:

Odsłon: 339

Kochane,polecam Wam przepyszną pastę ,zdjęcie nie najlepsze ale smak potrawy wyśmienity:)

Składniki

  • serki Bielucha 2x
  • sardynki w oleju puszka
  • kiełki jarmużu spora garść
  • rzodkiewki 5-7 szt
  • śmietana 18% łyżka
  • kiełki brokuła garść
  • sól i pieprz do smaku
  • natka pietruszki
  • czerwona cebulka
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Serek Bielucha lub inny dać do miseczki.
    Cebulkę drobno pokroić,
    Sardynki rozgnieść widelcem wraz z cebulką i serkiem.
    Dodać posiekaną rzodkiewkę i pietruszkę...oraz śmietanę.
    Doprawić pieprzem i solą...dodać kiełki jakie mamy i jakie lubimy:)

    Kiełki sama sobie sieję co jakiś czas i polecam wyśmienite zródło witamin:)

  2. Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (21)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń