Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubimy kapary, dlatego zawsze mam ich zapas w lodówce. Największym wielbicielem tego cuda jest mój mąż, to właśnie on mnie do nich przekonał. Teraz wykorzystuję je, gdzie się da. Tym razem dodałam do pasty twarogowej.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5966
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 780
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 827
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5966
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 780
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 827
Składniki
Twaróg przełożyć do miski. Rozgnieść widelcem. Dodać kapary, drobno pokrojone suszone pomidory, szczypiorek i śmietanę. Przyprawić solą i pieprzem. Wszystko wymieszać, żeby składniki się połączyły. Jeszcze raz przyprawić według swojego smaku. Składniki na pastę, można też zblendować blenderem. Pasta będzie gładka. To już zależy, jak kto woli.