Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubimy kapary, dlatego zawsze mam ich zapas w lodówce. Największym wielbicielem tego cuda jest mój mąż, to właśnie on mnie do nich przekonał. Teraz wykorzystuję je, gdzie się da. Tym razem dodałam do pasty twarogowej.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8623
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3057
Polecam.
Odsłon: 1852
Polecam.
Odsłon: 536
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8623
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3057
Polecam.
Odsłon: 1852
Polecam.
Odsłon: 536
Składniki
Twaróg przełożyć do miski. Rozgnieść widelcem. Dodać kapary, drobno pokrojone suszone pomidory, szczypiorek i śmietanę. Przyprawić solą i pieprzem. Wszystko wymieszać, żeby składniki się połączyły. Jeszcze raz przyprawić według swojego smaku. Składniki na pastę, można też zblendować blenderem. Pasta będzie gładka. To już zależy, jak kto woli.