Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubimy kapary, dlatego zawsze mam ich zapas w lodówce. Największym wielbicielem tego cuda jest mój mąż, to właśnie on mnie do nich przekonał. Teraz wykorzystuję je, gdzie się da. Tym razem dodałam do pasty twarogowej.
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 514
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 112
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 171
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 514
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 112
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 171
Składniki
Twaróg przełożyć do miski. Rozgnieść widelcem. Dodać kapary, drobno pokrojone suszone pomidory, szczypiorek i śmietanę. Przyprawić solą i pieprzem. Wszystko wymieszać, żeby składniki się połączyły. Jeszcze raz przyprawić według swojego smaku. Składniki na pastę, można też zblendować blenderem. Pasta będzie gładka. To już zależy, jak kto woli.