Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubimy kapary, dlatego zawsze mam ich zapas w lodówce. Największym wielbicielem tego cuda jest mój mąż, to właśnie on mnie do nich przekonał. Teraz wykorzystuję je, gdzie się da. Tym razem dodałam do pasty twarogowej.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 509
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 288
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1481
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 509
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 288
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1481
Składniki
Twaróg przełożyć do miski. Rozgnieść widelcem. Dodać kapary, drobno pokrojone suszone pomidory, szczypiorek i śmietanę. Przyprawić solą i pieprzem. Wszystko wymieszać, żeby składniki się połączyły. Jeszcze raz przyprawić według swojego smaku. Składniki na pastę, można też zblendować blenderem. Pasta będzie gładka. To już zależy, jak kto woli.